У Вінниці діятимуть нові тарифи для місячних електронних квитків громадського транспорту

Новини Вінниці / У Вінниці діятимуть нові тарифи для місячних електронних квитків громадського транспорту

У Вінниці усунули можливість придбати “проїзний” на один або два види транспорту. Відтепер вінничани куплятимуть  130 поїздок , які для громадян обійдуться у 340 гривень.

У Вінниці усунули можливість придбати “проїзний” на один або два види транспорту. Відтепер вінничани куплятимуть 130 поїздок, які для громадян обійдуться у 340 гривень.

Як повідомляють у КП "Вінницька транспортна компанія" / Vinnytsia Transport Company, з вересня виконком Вінницької міської ради затвердив нові тарифи на послуги з перевезення пасажирів та вартості місячних проїзних квитків у міському авто- та електротранспорті.

Тепер "Вінницякартсервіс” реалізовує електронні квитки тривалого користування. Немає можливості придбати такий квиток на один чи два види транспорту, квиток діє на три види транспорту - трамвай, тролейбус та автобус.

Вартість квитка з обмеженням у 130 поїздок: 340 грн - загальний, 170 грн - студентський 110 грн - учнівський. Вартість безлімітного квитка: 500 грн.

Електронний квиток тривалого користування, на відміну від паперового, можна придбати у будь-який день місяця. Діє він 30 календарних днів з моменту придбання, а також надає можливість здійснювати безкоштовну пересадку на інший транспорт упродовж 30 хвилин з моменту оплати проїзду.

Ірина Заіковата

8 вересня, 2020