У Вінниці дерево впало на багатоповерхівку, у Ладижині підвали залило водою

Новини Вінниці / У Вінниці дерево впало на багатоповерхівку, у Ладижині підвали залило водою

Негода, що вирувала на Вінниччині, «традиційно» додала клопоту її мешканцям й роботи рятувальникам. Зокрема, учора у Вінниці височенне дерево несподівано звалилося прямо на п'ятиповерховий будинок, що на пр. Юності.

Негода, що вирувала в останні дні червня на Вінниччині, «традиційно» додала клопоту її мешканцям й роботи рятувальникам. Зокрема, учора у Вінниці височенне дерево несподівано звалилося прямо на п'ятиповерховий будинок, що на пр. Юності. На щастя, ніхто не постраждав. Як повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області, воно впало «на вікно сходової клітини між третім та четвертим поверхом». Мешканці будинку зателефонували рятувальникам, які швидко розв'язали цю житейську проблему – розпилявши та прибравши цю акацію.

Від сильного вітру дерева учора падали й на автошляхи, перегороджуючи рух автомобілям. Зокрема, це сталося у Тростянецькому та Козятинському районах.

А у Ладижині учора після обіду внаслідок зливи затопило підвали кількох будинків й господарські приміщення. Рятувальники за допомогою потужних помп відкачали з них десятки кубометрів води.

Нагадаємо, що ранок 30 червня для Вінниці виявився «венеціанським», або «фонтанним», як його назвали у соцмережах.
 

Юрій Ярмощук

1 липня, 2018