У Вінниці дебошир погрожував патрульним рушницею

Новини Вінниці / У Вінниці дебошир погрожував патрульним рушницею

Вночі 29 квітня у Вінниці співробітники патрульної поліції спільно з колегами Лівобережного відділення поліції затримали чоловіка, який чинив домашнє насильство, а потім ще й погрожував зброєю працівникам поліції.

Вночі 29 квітня у Вінниці співробітники патрульної поліції спільно з колегами  Лівобережного відділення поліції затримали чоловіка, який чинив домашнє насильство, а потім ще й погрожував зброєю працівникам поліції.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, до поліції надійшло повідомлення від 18-річної вінничанки про те, що її брат чинить насильство над своєю родиною. Дівчина розповіла, що у будинку разом з братом мешкає його  дружина, малолітня дитина та матір.

Коли патрульні прибули на виклик, молодик почав на них лаятись, а потім дістав мисливську рушницю і погрожував їм вбивством. Працівникам поліції вдалося вмовити дебошира заспокоїтись та відібрати в нього зброю.

Для подальшого документування правопорушення патрульні викликали слідчо-оперативну групу поліції Лівобережного відділення поліції. Нині правопорушник затриманий в процесуальному порядку.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 345  КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Сергій Маламура

29 квітня, 2020