У Вінниці чотири класи у різних школах пішли на самоізоляцію через COVID-19

Новини Вінниці / У Вінниці чотири класи у різних школах пішли на самоізоляцію через COVID-19

Чотири класи у різних школах Вінниці вимушені піти на самоізоляцію. Якщо 8 вересня через коронавірус 8 вересня така міра застосовувалася до трьох класів, то 9-го «самоізолюваним» буде ї четвертий.

Чотири класи у різних школах Вінниці вимушені піти на самоізоляцію. Якщо 8 вересня через коронавірус така міра застосовувалася до трьох класів, то 9-го «самоізолюваним» буде ї четвертий.

Як пояснила NaПарижі директорка департаменту освіти Вінницької міськради Оксана Яценко, мова йде про класи у школах №№ 7, 14, 22 та 23.

«Шестеро вчителів з різних навчальних закладів мають лабораторно підтверджений COVID-19. Натомість у дитячих садочках немає підтверджених випадків інфікування коронавірусом. Завдяки термометрії та невеликій кількості дітей на прогулянках ситуація у дошкільних закладах, як на мене, краща», - зазначила Оксана Василівна.

Втім, за її словами, не дивлячись на те, що наразі Вінниця перебуває у «жовтій» зоні, яка не передбачає обмежень для навчання, розглядається варіант переходу на змішану форму навчання.

«Поцікавимося думкою батьків, порадимося… А потім запропонуємо алгоритм, незалежно в якій зоні перебуватиме Вінниця», - додала очільниця профільного департаменту.

Олеся Рудницька

8 вересня, 2020