У Вінниці чоловік заливав своїми рідкими відходами сусіда (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік заливав своїми рідкими відходами сусіда (ФОТО)

У Вінниці працівникам муніципальної варти все частіше трапляються випадки не належного облаштування вигрібних ям вінничан. Через недобросовісне відношення власників помешкань до даних питань страждають їх сусіди, який в прямому сенсі зариває нечистотами.  

У Вінниці працівникам Муніципальної варти все частіше трапляються випадки неналежного облаштування вигрібних ям містянами. Через нехтування санітарією власників помешкань страждають їх сусіди, який в прямому сенсі заливає нечистотами. Інколи вінничани самотужки не можуть владнати ці наболілі питання. 

Як повідомили на офіційній сторінці у Facebook «Муніципальна варта м.Вінниці», у громадянина, який проживає у місті Вінниці по вул. К. Широцького, під час перевірки інспектори Муніципальної варти вигрібної ями було встановлено, що вона не мала дна. Чоловік зізнався, проте все і так було зрозуміло, адже всі його рідкі відходи потрапляли до сусіднього подвір'я.

Працівники Муніципальної варти склали на цього громадянина протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік заливав своїми рідкими відходами сусіда (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік заливав своїми рідкими відходами сусіда (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік заливав своїми рідкими відходами сусіда (ФОТО)