У Вінниці чоловік отримав строк за знущання над дружиною

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік отримав строк за знущання над дружиною

У Вінниці судили 39-річного м Вінниці, чоловіка, який систематичо знущався над дружиною. Зловмиснику інкрімінували одразу дві статті - ст. 126-1 (Домашнє насильство) та ч. 1 ст. 126 (Побої та мордування) Кримінального кодексу України.

У Вінниці судили 39-річного чоловіка, який систематичо знущався над дружиною. Зловмиснику інкрімінували одразу дві статті - ст. 126-1 (Домашнє насильство) та ч. 1 ст. 126 (Побої та мордування) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Встановлено, що правопорушник умисно, систематично вчиняв по відношенню до колишньої дружини психологічне насильство, яке виражалось у постійних словесних нецензурних образах, лайках, приниженнях, погрозах нанесення шкоди здоров’ю шляхом заподіяння тілесних ушкоджень та погрозах фізичною розправою над нею. Крім того, під час чергової сварки чоловік завдав потерпілій два удари кулаком руки у живіт», - йдеться в інформації.

Зловмисника визнали винним у скоєнні інкримінованих злочинів та призначив покарання у виді 2 років обмеження волі, на підставі ст. 75 ККУ - іспитовий строк 2 роки.

Марина Карабай

10 червня, 2020