У Вінниці чоловік намагався розширити своє помешкання за рахунок земель міста

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік намагався розширити своє помешкання за рахунок земель міста

У Вінниці працівники Муніципальної варти склали протокол на вінничанина, який без жодних дозвільних документів розпочав роботи по розширенню своєї квартири. На разі залишається гадати, чи продовжить чоловік побудову самотрою чи все-таки отримає необхідні документи.

У Вінниці працівники Муніципальної варти склали протокол на містянина, який без жодних дозвільних документів розпочав роботи по розширенню своєї квартири. На разі залишається гадати, чи продовжить чоловік побудову самострою чи все-таки отримає необхідні документи.

Як стало відомо зі сторінки у Facebook «Муніципальна варта Вінниці», мешканець багатоквартирного будинку по вул. А. Янгеля, встановив металеву конструкцію на території загального користування.

Свої дії порушник аргументував лише тим, що дана прибудова прилягатиме до його частини будинку. Звісно, дозвіл на такі дії у нього був відсутній. Що саме хотів побудувати та навіщо, чоловік уточнювати не збирався. Можна лише гадати. Ймовірно, запланував прибудувати гараж чи розширити квадратні метри квартири.

Інспекторами Муніципальної варти було складено на чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік намагався розширити своє помешкання за рахунок земель міста Новини Вінниці / У Вінниці чоловік намагався розширити своє помешкання за рахунок земель міста Новини Вінниці / У Вінниці чоловік намагався розширити своє помешкання за рахунок земель міста Новини Вінниці / У Вінниці чоловік намагався розширити своє помешкання за рахунок земель міста