У Вінниці через петицію пропонують встановити камери фото та відеофіксації порушень ПДР по Гніванському шосе

Новини Вінниці / У Вінниці через петицію пропонують встановити камери фото та відеофіксації порушень ПДР по Гніванському шосе

Вінничанин Денис Тарасов 19 липня опублікував петицію до Вінницької міськради з проханням вжити заходів для підвищення безпеки руху по вулиці Гніванське шосе та встановити камери автофотовідеофіксації порушень ПДР.

«Особливості планування та облаштування вулиці Гніванське шосе призводить до постійних та систематичних порушень правил дорожнього руху. Перевищення швидкості, нічні перегони, «дріфт» по перехрестям з круговим рухом та інше, робить дорогу по Гнівансьокму шосе зоною значною небезпеки. В поєднанні з великою кількістю нерегульованих пішохідних переходів, така організація нагляду за дотриманням правил дорожнього руху вищезазначена ситуація становить критичну небезпеку для життя мешканців міста Вінниця», - зазначає автор петиції.

Вінничанин наголошує, що перевищення швидкості та небезпечне маневрування на дорозі призводить до значної кількості ДТП з летальними випадками.

«Для недопущення збільшення кількості людських жертв, та зменшення впливу шуму в нічну пору доби (від авто/мотогонок), прошу вжити заходів для підвищення безпеки руху по вулиці Гніванське шосе та встановити камери автофотовідеофіксації порушень ПДР», - пропонує чоловік.