У Вінниці біля стовпа за розклейкою оголошень застали «спадкову ворожку»

Новини Вінниці / У Вінниці біля стовпа за розклейкою оголошень застали «спадкову ворожку»

Поблизу ринку «Урожай» інспектори вінницької «Муніципальної варти» зупинили «спадкову ворожку», яка обклеювала електроопору об’явами із пропозицією вирішити всі особисті питання. Хоча жінка і з неординарними здібностями, але порушувала Правила благоустрою, її не злякались і виписали протокол.

«Не щастить в коханні чи не ладиться з бізнесом? Виявляється, є людина, яка може допомогти майже у будь-яких життєвих складнощах, навіть назавжди повернути чоловіка від коханки.

Наші інспектори саме впіймали «на гарячому» цю диво-дівчину, яка власноруч розклеювала оголошення зі своїми послугами та контактними даними на електроопорах поряд з ринком «Урожай», - зазначають у «Муніципальній варті».

На вінничанку складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП. У комунальному підприємстві закликають вінничан бути обачними та обережними, щоб не потрапити до рук шахраїв.

Новини Вінниці / У Вінниці біля стовпа за розклейкою оголошень застали «спадкову ворожку»Новини Вінниці / У Вінниці біля стовпа за розклейкою оголошень застали «спадкову ворожку»Новини Вінниці / У Вінниці біля стовпа за розклейкою оголошень застали «спадкову ворожку»Новини Вінниці / У Вінниці біля стовпа за розклейкою оголошень застали «спадкову ворожку»
Макс Мельник

17 лютого, 2022