У Вінниці АТОвці, афганці, ветерани війни на території інших держав та силовики створили свою раду

Новини Вінниці / У Вінниці АТОвці, афганці, ветерани війни на території інших держав та силовики створили свою раду

У Вінниці пройшли установчі збори Координаційної ради ветеранів війни при ОДА.  До її складу увійшли представники десятків організацій ветеранів АТО/ООС із різних районів Вінниччини, ветеранів війни в Афганістані та на територіях інших держав, інших силових структур.

У Вінниці відбулися заплановані ще у першому кварталі нинішнього року установчі збори Координаційної ради ветеранів війни при ОДА.  До її складу увійшли представники десятків організацій ветеранів АТО/ООС із різних районів Вінниччини, ветерани війни в Афганістані та на територіях інших держав, інших силових структур.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Під час засідання було сформовано чотири профільні комітети, а також обрано їхніх голів.

Тепер у Координаційній раді ветеранів працюватимуть комітети з питань: соціального захисту та державних гарантій; медичної та фізичної реабілітації ветеранів війни; вшанування пам’яті загиблих (померлих) ветеранів; психологічної реабілітації ветеранів та членів їхніх сімей.

Зазначимо, що розпорядження щодо створення ради було затверджено ще 4 березня 2020 року, у зв’язку із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, перше установче засідання відбулося лише нині.