У Вінниці «афганці» хочуть скасовання урядової постанови щодо монетизації пільг на проїзд

Новини Вінниці / У Вінниці «афганці» хочуть скасовання урядової постанови щодо монетизації пільг на проїзд

Сьогодні на прийомі у голови Вінницької облради Анатолія Олійника представник обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані запропонував, щоб депутати, розглянувши на комісіях, затим ухвалили на сесії звернення до Кабміну щодо скасування постанови «Про деякі питання про надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах». Про це повідомила прес-служба Вінницької облради. Цей представник воїнів-«афганців» також попросив надати фінансову допомогу «на придбання музичної апаратури для ансамблю військово-патріотичної пісні «Перевал». До речі, на сайті Української спілки ветеранів Афганістану, зокрема, розміщене рішення Сумської обласної ради щодо скасування постанови про монетизацію пільг на проїзд. А от чи підтримають пропозицію «афганців» депутати Вінниччини – дізнаємося незабаром.

Сьогодні на прийомі у голови Вінницької облради Анатолія Олійника представник обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані запропонував, щоб депутати, розглянувши на комісіях, ухвалили на сесії звернення до Кабміну щодо скасування постанови «Про деякі питання про надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах».

Про це повідомила прес-служба Вінницької облради. Цей представник воїнів-«афганців» також попросив надати фінансову допомогу «на придбання музичної апаратури для ансамблю військово-патріотичної пісні «Перевал».

До речі, на сайті Української спілки ветеранів Афганістану, зокрема, розміщене рішення Сумської обласної ради щодо скасування постанови про монетизацію пільг на проїзд. А от чи підтримають пропозицію «афганців» депутати Вінниччини – дізнаємося незабаром. Зазначимо, такі звернення депутатів місцевого рівня містять рекомендаційний характер.


 

Юрій Ярмощук

11 травня, 2018