У Вінниці 60 підприємців отримали пільги для підтримки власного бізнесу

Новини Вінниці / У Вінниці 60 підприємців отримали пільги для підтримки власного бізнесу

У Вінниці в рамках регіональної програми відтримки малого бізнесу 27 підприємців вже отримали пільгу по сплаті за оренду комунального майна, а 33 – звільнені від сплати за користування земельним сервітутом.

У Вінниці в рамках регіональної програми підтримки малого бізнесу  27 підприємців вже отримали пільгу по сплаті за оренду комунального майна, а 33 – звільнені від сплати за користування земельним сервітутом. Прийом документів триває, тож кількість вінницьких підприємців, які отримають допомогу може збільшитись.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

«В місті розроблено ряд заходів, які спрямовані на підтримку вінничан. Допомогу отримують не тільки соціально незахищені вінничани, а й представники бізнесу», - йдеться в інформації.

Так, підприємці, які змушені були призупинити свою діяльність під час карантину відповідно до п.п.8 п.2 Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 (із змінами), можуть скористатися пільгами по сплаті за договорами про встановлення земельного сервітуту та звільненні від виконання зобов’язань зі сплати орендної плати за користування нерухомим майном комунальної власності на період карантинних заходів.