У відомій торговій мережі серед літа влаштували знижки на пательні, каструлі й ножі

Новини Вінниці / У відомій торговій мережі серед літа влаштували знижки на пательні, каструлі й ножі

Чому саме серед літа у відомій мережі супермаркетів вирішили влаштувати доволі помітні знижки на пательні, каструлі, ножі – невідомо. Можливо, через те, що чимало домогосподарок нині розпочали робити заготовки на зиму, а займатися консервуванням ніяк без згаданих речей. Але це інша тема.

Чому саме серед літа у мережі супермаркетів «Фокстрот» вирішили влаштувати доволі помітні знижки на пательні, каструлі, ножі – невідомо. Можливо, через те, що чимало домогосподарок нині розпочали робити заготовки на зиму, а займатися консервуванням ніяк без згаданих речей. Але це інша тема. 

Тож мешканці Вінниччини, котрі планують розширити чи оновити кухонний інвентар, мають можливість заощадити. У магазинах згаданої мережі, як повідомляється на сайті цієї компанії, нині можна придбати деякі з цих товарів, до речі, від відомих виробників, зі знижками до 40%.

Скористатися цим чи ні, звісно, справа покупця. До речі, ця акція триватиме до 31 липня, тож час ще є. Але є один важливий момент. Товари, на які розпосюджуються скидки, слід замовляти через інтернет-магазин цієї компанії.

 
 

Юрій Ярмощук

23 липня, 2018