У Тульчинському районі зіткнулися мікроавтобус і легковик: постраждало шестеро людей

Новини Вінниці / У Тульчинському районі зіткнулися мікроавтобус і легковик: постраждало шестеро людей

19 вересня на дорозі Тульчин-Вапнярка сталася ДТП між мікроавтобусом Peugeot Boxer, призначеним для перевезення людей з інвалідністю, та легковим автомобілем Daewoo Lanos.

За попередньою інформацією слідства, ДТП сталася близько 09:12. На місці події працює слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 Тульчинського районного відділу поліції.

Внаслідок зіткнення постраждали обидва водії та четверо пасажирів мікроавтобуса. Серед пасажирів — люди з інвалідністю І-ІІ групи, віком від 48 до 66 років. Водіїв та одного з пасажирів госпіталізували до місцевої лікарні, а трьом іншим постраждалим надається медична допомога у Вінниці.

Слідчі вже розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил дорожнього руху. Обидва транспортні засоби поміщено на арештмайданчики, а водіїв перевірили на вміст алкоголю чи інших речовин у крові. За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, що передбачає до трьох років обмеження волі та позбавлення права керувати транспортними засобами на такий же термін.

Наразі слідство триває, деталі події уточнюються.

Михайло Білик

19 вересня, 2024