У Тульчині провели «спецоперацію» з порятунку чотирилапого безхатченка

Новини Вінниці / У Тульчині провели «спецоперацію» з порятунку чотирилапого безхатченка

Тамтешні мешканці почули жалісний вий, але спочатку не могли зрозуміти, звідки він доносився. За якийсь час з’ясувалося, що у глибоку ємність для зберігання пального потрапив невеликий пес. Небайдужі люди повідомили рятувальникам про те, що той опинився у смертельній пастці. Визволили чотирилапого за допомогою драбини й мотузки. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області. Аби не вчасна допомога, то він би за якийсь час загинув, оскільки сам звідти б не вибрався. Опинившись на свободі, пес відразу кудись побіг, певно, з шахом згадуючи про те, що міг загинути. Нагадаємо, що у День котів на Вінниччині врятували пухнастого, який не міг спуститися з високого дерева.

Тамтешні мешканці почули жалісний вий, але спочатку не могли зрозуміти, звідки він доносився. За якийсь час з’ясувалося, що у пусту глибоку ємність для зберігання пального потрапив невеликий пес. Небайдужі люди повідомили рятувальникам про те, що той опинився у смертельній пастці.

Визволили чотирилапого за допомогою драбини й мотузки. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області. Аби не вчасна допомога, то він би за якийсь час загинув, оскільки сам звідти б не вибрався.

Опинившись на свободі, пес відразу кудись побіг, певно, з шахом згадуючи про те, що міг загинути.

Нагадаємо, що у День котів на Вінниччині врятували пухнастого, який не міг спуститися з високого дерева.


 

Юрій Ярмощук

15 серпня, 2018