У травні очікуються потужні магнітні бурі. Особливо небезпечною вважають середину місяця

Новини Вінниці / У травні очікуються потужні магнітні бурі. Особливо небезпечною вважають середину місяця

У травні 2021 року Землю накриють дві дуже потужні магнітні бурі і сім середніх. Також у кінці місяця обертання в зворотному напрямку почне Меркурій. Цей процес триватиме майже до кінця червня.

У травні 2021 року Землю накриють дві дуже потужні магнітні бурі і сім середніх. Також у кінці місяця обертання в зворотному напрямку почне Меркурій. Цей процес триватиме майже до кінця червня.

Розклад геомагнітних коливань наводить лабораторія рентгенівської астрономії Сонця. За її даними, надпотужні магнітні бурі в травні трапляться в четвер 13 травня і в п'ятницю 14 травня.

У зазначені дні вплив геомагнітних коливань відчують навіть ті, хто не відносить себе до категорії метеозалежних людей. В особливій зоні ризику опиняться жінки, люди з хворобами серця і ті, у кого проблеми з нервовою системою.

Людям з категорії ризику важливо «перечекати» ці 48 годин, утримуючись від важких фізичних навантажень, а також переважно їсти «корисну» їжу (особливо овочі і фрукти), пити очищену воду і трав'яні чаї.

У квартирі рекомендовано зробити вологе прибирання, провітрити приміщення. Якщо залишати оселю, то з собою потрібно мати ліки від хронічних захворювань, головного болю, тиску.

Магнітосфера також буде збудженої в таких дні:

• 2 травня (неділя),

• 3 травня (понеділок),

• 12 травня (вівторок),

• 15 травня (субота),

• 16 травня (неділя),

• 17 травня (понеділок),

• 20 травня (четвер).

У ці дні астрологи радять не вирушати в далеку дорогу. Водіям, які сядуть за кермо, потрібно робити перерви і перекушування в дорозі, уважно стежити за дорогою. А перед поїздкою слід гарненько виспатися.

Під час магнітних бур не можна пити багато алкоголю. Контролюйте цей процес, щоб не допустити зловживання. Не переїдайте. У травні побільше гуляйте пішки, помірно займайтеся спортом і намагайтеся наповнити своє життя позитивними емоціями.

У передостанній день місяця, в неділю 30 травня, почнеться ще одна астрологічна подія - ретроградний Меркурій. Вона триватиме до 24 червня.

Ще раз в 2021 році це станеться з 27 вересня по 19 жовтня.

Ретроградний Меркурій - це коли планета збивається зі своєї траєкторії і рухається в зворотному напрямку.

Астрологи впевнені, що даний період потрібно провести без нових починань: не рекомендоване відкривати бізнес, вкладати гроші в інші проекти. Краще не робити великі покупки, не укладати угоди з нерухомістю, не купувати і не продавати машини.

Вважається, що в цей період людям складніше знаходити спільну мову. Можливі конфлікти на рівному місці. У самий невідповідний момент можуть здавати нерви.

Однак, якщо ви будете знати це, тримати себе в руках, мислити конструктивно, то проблем виникнути не повинно.

Олеся Рудницька

1 травня, 2021