У темряві Вінницю протиожеледною сумішшю посипають 300 двірників та 25 спецавтомобілів

Новини Вінниці / У темряві Вінницю протиожеледною сумішшю посипають 300 двірників та 25 спецавтомобілів

Для вінницьких комунальників і двірників настала «гаряча пора». До роботи на вулицях та дворах міста вони залучаються переважно у темряві. Ще з вечора міські комунальні служби обробляли вулиці, щоб на дорогах та тротуарах не утворювалась льодова кірка. У дворах багатоповерхівок 300 двірників з шостої години ранку посипали доріжки протиожеледною сумішшю.

Начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський розповів, що вчора з 19:30 25 одиниць спецтехніки посипали дороги та тротуари міста протиожеледними засобами. Повторно обробили вулиці під ранок.

«Спецтехніка обробляла вулиці протиожеледними матеріалами і на приєднаних територіях. Комунальні служби роблять все, аби у найкоротші терміни посипати якомога більше доріг та тротуарів. В разі потреби будемо обробляти вулиці і вдень», - каже начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

Олеся Рудницька

9 грудня, 2021