У Студенянській громаді на Вінниччині відкрили Алею Слави

Новини Вінниці / У Студенянській громаді на Вінниччині відкрили Алею Слави

Напевно на мапі нашої держави не залишилось жодного населеного пункту, в яке б не прийшло горе. Горе війни, втрат та сліз. Студенянська громада також була оповита сумом та печаллю. Хоронила батька, сина, брата, односельчанина, друга, побратима. Загибель кожного із них залишиться у нашій пам’яті. Вчора, 1 жовтня, у День захисника та захисниць України в центрі с.Студене відкрили Алею Слави у память про загиблих земляків.

Про це повідомляє Тульчинська районна державна адміністрація.

«Алея Слави місцевих Героїв, це не просто місце де зображені портрети місцевих жителів, які віддали життя за Батьківщину. Це місце тихих розмов, споминів, подяки та вдячності. Вдячності за мир, спокій, суверенітет та незалежність України. Це пам’ять, яка буде з нами навічно.

Присутні хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять захисників, які віддали життя за Україну», - йдеться у повідомленні.

Звучали слова подяки та підтримки родинам захисників, які тримають українські рубежі. Згадували поіменно Янголів неба, які охороняють нас з небес.

Новини Вінниці / У Студенянській громаді на Вінниччині відкрили Алею СлавиНовини Вінниці / У Студенянській громаді на Вінниччині відкрили Алею СлавиНовини Вінниці / У Студенянській громаді на Вінниччині відкрили Алею Слави
Олеся Рудницька

2 жовтня, 2023