У соцмеражі спілкується, а додому не хоче повертатися. На Вінниччині розшукують 16-річну дівчинку

Новини Вінниці / У соцмеражі спілкується, а додому не хоче повертатися. На Вінниччині розшукують 16-річну дівчинку

На Вінниччині правоохоронці розшукують 16-річну Вікторію Петрик, яка зникла 14 січня, вввечері. Жителька Шаргороду близько 21.30 пішла з дому та до теперішнього часу не повернулась. Хоча постійно спілкується у соцмережі, але не повідомляє про своє місце перебування та відмовляється повертатися до рідних. Попередньо дівчина може бути у Вінниці, повідомляє відділ комунікації ГУ НП області.

На Вінниччині правоохоронці розшукують 16-річну Вікторію Петрик, яка зникла 14 січня, вввечері. Жителька Шаргороду близько 21.30 пішла з дому та до теперішнього часу не повернулась. Хоча постійно спілкується у соцмережі, але не повідомляє про своє місце перебування та відмовляється повертатися до рідних. Попередньо дівчина може бути у Вінниці.

На вигляд Вікторії 16-17 років, зріст 165 см, обличчя овальне, волосся темне русяве, очі сіро-зелені, губи тонкі. На шиї з лівого боку має родимку діаметром 2 мм. Була одягнена в куртку темно-зеленого кольору з коричневим хутром на капюшоні, чорні брюки та чорні черевики. При собі мала телефон Xiaomi Redmi 4A темно-синього кольору.

Поліція звертається до всіх небайдужих громадян, які бачили дівчину чи знають про її місцезнаходження, телефонувати за номерами (04344) 2-15-75 або 102.

Саша ГРИГОРОВСЬКА