У середмісті Вінниці виявили на подвір’ї вигрібну яму, з якої відходи можуть забруднювати Південний Буг

Новини Вінниці / У середмісті Вінниці виявили на подвір’ї  вигрібну яму, з якої відходи можуть забруднювати Південний Буг

Під час обстеження інспекторами «Муніципальної варти» території приватного сектору у середмісті Вінниці виявлено факт розміщення вигрібних ям для зберігання рідких відходів.

Про це повідомляє Муніципальна варта м. Вінниця.

Факт порушення виявлено у житловому будинковолодінню по вул. Крутий Узвіз. Вигрібна яма, як зазначають у комунальному підприємстві, є водопроникною, а саме з облаштованим отвором, з якого рідкі відходи потрапляють в ґрунт.

А поруч Південний Буг…

«За порушення вимог п. 6.5.14 Правил благоустрою території Вінницької міської територіальної громади, на громадянку було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУПАП», - йдеться у повідомленні.

Новини Вінниці / У середмісті Вінниці виявили на подвір’ї  вигрібну яму, з якої відходи можуть забруднювати Південний Буг Новини Вінниці / У середмісті Вінниці виявили на подвір’ї  вигрібну яму, з якої відходи можуть забруднювати Південний Буг Новини Вінниці / У середмісті Вінниці виявили на подвір’ї  вигрібну яму, з якої відходи можуть забруднювати Південний Буг
Макс Мельник

10 грудня, 2023