У селі на Вінниччині ліквідовують «руйнівні наслідки» урагану

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині ліквідовують «руйнівні наслідки» урагану

У селі Тартак, що на Вінниччині, мешканці залишились без води. Сильний вітер зірвав дах з місцевої «водокачки» та пошкодив систему енергопостачання.

У селі Тартак, що на Вінниччині, мешканці залишились без води. Сильний вітер зірвав дах з місцевої «водокачки» та пошкодив систему енергопостачання.

Про це повідомляє Чечельницький вісник.

«Ураган зірвав дах зі споруди з помпами для подавання води користувачам села. Очевидці стверджують, що порив вітру був схожий на торнадо. Його потужність була настільки сильна, що вітер з легкістю підняв на декілька метрів дах, протримав його трохи у повітрі й заніс вбік. Внаслідок чого було обірвано і електропостачання водокачки», - йдеться в інформації.

Ніхто з мешканців не постраждав, в селі розпочали відновлювальні роботи за участі сільського голови.

«Голова Тартацької сільської ради Віктор Демченко та жителі села вже приступили до ліквідації руйнівних наслідків на водонапірному об’єкті», - йдеться в інформації.

З огляду на фото будівля «водокачки» теж знаходиться не в кращому стані, тож можливо варто подумати про те, щоб зміцнити стіни конструкції.

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині ліквідовують «руйнівні наслідки» урагануНовини Вінниці / У селі на Вінниччині ліквідовують «руйнівні наслідки» урагануНовини Вінниці / У селі на Вінниччині ліквідовують «руйнівні наслідки» урагануНовини Вінниці / У селі на Вінниччині ліквідовують «руйнівні наслідки» урагануНовини Вінниці / У селі на Вінниччині ліквідовують «руйнівні наслідки» урагануНовини Вінниці / У селі на Вінниччині ліквідовують «руйнівні наслідки» урагану
Марина Карабай

4 травня, 2020