У селі біля Вінниці зі смертельної пастки визволили лелеченя

Новини Вінниці / У селі біля Вінниці зі смертельної пастки визволили лелеченя

Ця пригода сталася учора після обіду у селі Бохоники, що неподалік Вінниці. Тамтешні мешканці звернулися до рятувальників по допомогу, оскільки побачили, що на вул. Гагаріна на височенному дереві у гнізді заплуталося лелеченя. Якби не людська допомога, то воно б імовірно загинуло, оскільки самотужки навряд чи вибралося з цієї несподіваної пастки. Бійці ДСНС дісталися гнізда за допомогою рятувальної драбини. Вони побачили, що пташеня не могло рухатися, й допомогли йому знову стати вільним. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Ця пригода сталася учора після обіду у селі Бохоники, що неподалік Вінниці. Тамтешні мешканці звернулися до рятувальників по допомогу, оскільки побачили, що на вул. Гагаріна на височенному дереві у гнізді заплуталося лелеченя.

Якби не людська допомога, то воно б імовірно загинуло, оскільки самотужки навряд чи вибралося з цієї несподіваної пастки.

Бійці ДСНС дісталися гнізда за допомогою рятувальної драбини. Вони побачили, що пташеня не могло рухатися, й допомогли йому знову стати вільним.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області. 


 

Юрій Ярмощук

19 липня, 2018