У рейтингу кращих вишів України вінницькі університети у третій десятці

Новини Вінниці / У рейтингу кращих вишів України вінницькі університети у третій десятці

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» у співпраці з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence склали новий академічний рейтинг вишів «Топ-200 Україна 2018». У списку кращих вишів  вінницькі університети потрапили лише третю десятку.

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» у співпраці з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence склали новий академічний рейтинг вишів «Топ-200 Україна 2018». У списку кращих вишів вінницькі університети потрапили лише у третю десятку.

Зокрема, Вінницький національний технічний університет отримав інтегральний показник діяльності у сумі 32,69 балів і посів 25 місце у «ТОП 200», слідом за ним, на 26 сходинці  - Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова, на 27-й  - Донецький національний університет імені Василя Стуса.

А от Вінницький національний аграрний університет у рейтингу зміг потрапити лише у другу сотню і займає 128 сходинку у «ТОП-200». Найменше балів набрав Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського. Він посів 161 місце.

Загалом, абсолютним лідером рейтингу ТОП-200 університетів України у 2018 році став Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». На останньому, 200-му місці - Київський університет туризму, економіки і права.

З повним рейтингом можна ознайомитися на сайті за посиланням.