У «Пироговці» померли чоловіки, які постраждали під час пожежі у гаражному кооперативі у Вінниці

Новини Вінниці / У «Пироговці» померли чоловіки, які постраждали під час пожежі у гаражному кооперативі у Вінниці

Встановленням причин пожежі у гаражному кооперативі, розташованому у мікрорайоні Сабарів, займаються вінницькі слідчі у рамках відкритого кримінального провадження. Під час гасіння двох чоловіків вчора, 12 січня, з опіками було доставлено до лікарні. Вночі вони померли.

Нагадаємо, як писав NaПарижі, 12 січня близько 16.00 години в одному з боксів на території сабарівського гаражного кооперативу виникла пожежа. До опікового відділення обласної лікарні ім. Пирогова доставили двох потерпілих 20 і 40 років.

Як нині повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, травми отримані потерпілими під час пожежі виявились несумісні з життям – 13 січня вони померли.

Попередньо встановлено, що загиблі - жителі Хмельницької області – у гаражному приміщенні налаштовували обладнання для виготовлення паперових пакетів.

Наразі причини пожежі встановлюють слідчі. Про версії у поліції нічого не кажуть.

За фактом загибелі людей розпочате розслідування за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.