У Повітряних силах ЗСУ спрогнозували дату наступного масованого удару росіян по Україні

Новини Вінниці / У Повітряних силах ЗСУ спрогнозували дату наступного масованого удару росіян по Україні

Тактику росіян і Путіна настільки вивчили, що у ПС ЗСУ вже навіть прогнозують, коли ворог має завдати наступного масованого повітряного удару по Україні. Ймовірніше, атака співпаде із самітом G20 на індонезійському острові Балі.

Нагадаємо, саміт країн «Великої двадцятки» відбудеться 15-16 листопада. На захід запросили російського диктатора Путіна, який після роздумів відмовився від особистої участі. Президент Зеленський виступатиме онлайн.

Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону повідомив, що хоча Росія і продовжує накопичувати зброю, в тому числі ракети.

«Ті ракети, які були у них до повномасштабного вторгнення, робилися ними роками. Їх складували, підвозили, розміщували... Це дуже складний процес виготовлення ракети. Це не один день-два робиться. На сьогодні вони випустили неймовірну кількість ракет по Україні і не можуть собі дозволити наносити так часто такі ж залпи, як того ж 10 жовтня. Вони дещо накопичують, щоб у якийсь час (вдарити - ред.)», – пояснив Ігнат.

Початок саміту може стати такою символічною датою.

Військовий експерт Олег Жданов вважає, до 15 листопада російські окупаційні війська можуть масовано атакувати українські міста, щоб «змусити Захід і Україну до переговорів».

Олег Верлан

12 листопада, 2022