У поліції повідомили деталі нічної трагедії у відпочинковому комплексі «Батерфляй», що неподалік Вінниці

Новини Вінниці / У поліції повідомили деталі нічної трагедії у відпочинковому комплексі «Батерфляй», що неподалік Вінниці

Під час пожежі у 6-поверховій готельній будівлі відпочинкового комплексу «Батерфляй», розташованого у селі Садове Літинської громади Вінницької області, троє людей вистрибнули з вікна. Серед них і дівчина, яка загинула. Її особу наразі встановлюють.

Нагадаємо, загоряння виникло на покрівлі площею 900 м.кв. Рятувальників повідомили про пожежу на території комплексу відпочинку о 02:59. Евакуйовано 56 осіб (53 дитини та троє дорослих).

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією, під час пожежі від отриманих ушкоджень загинула дівчина. Ще двоє людей - 19-річна дівчина та 43-річний чоловік госпіталізовані у лікарню.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 КК України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), за що передбачено до 8 років позбавлення волі. 

P.S. Поліція встановила особу загиблої під час пожежі дівчини. Це 21-річна уродженка АР Крим. Останнім часом вона проживала і працювала в цьому закладі. Триває слідство. Інформація оновлюється.