У п’ятиповерхівці Вінниці врятували 2-річну дівчинку

Новини Вінниці / У п’ятиповерхівці Вінниці врятували 2-річну дівчинку

Сьогодні вдень, 17 липня, у Вінниці рятувальники отримали терміновий виклик для допомоги 2-річній дівчинці, яка випадково зачинилася в кімнаті.

На вулиці Д.Білоконя в одному з помешкань на другому поверсі п’ятиповерхівки маленька дівчинка зачинилася в кімнаті, що призвело до виклику рятувальників. Мати дитини одразу зателефонувала до служби порятунку, щоб запобігти можливим наслідкам.

«Як з’ясувалося, на другому поверсі п’ятиповерхівки, у кімнаті зачинилася 2-річна дівчинка. Мати дитини, не гаючи ні хвилини, на допомогу викликала бійців ДСНС», – розповіли на сторінці рятувальників.

Надзвичайники швидко прибули на місце події та, використовуючи висувну драбину, через вікно потрапили до кімнати, де знаходилася дитина. Вони змогли відчинити двері зсередини й повернути дитину до матері. На щастя, з дівчинкою нічого не сталося.

Цей випадок став черговим нагадуванням для батьків про важливість постійного нагляду за малечею. Рятувальники Вінниччини звертаються до всіх дорослих із закликом бути уважними та дбати про безпеку своїх дітей.

 

Михайло Білик

17 липня, 2024