У передмісті Вінниці викрили підпільне горілчане виробництво

Новини Вінниці / У передмісті Вінниці викрили підпільне горілчане виробництво

Зазвичай, нелегальне виробництво алкоголю на Вінниччині «розповсюджене» неподалік молдовського кордону, переважно у Могилів-Подільському та окрузі. Проте «географія» розширяється ближче до логістичних центрів. Зокрема Вінниці. Так, 14 червня працівники сектору реагування патрульної поліції викрили підпільний цех з виготовлення фальсифікованої горілки у складських приміщеннях в селі Пултівці Вінницького району.

Зазвичай, нелегальне виробництво алкоголю на Вінниччині «розповсюджене» неподалік  молдовського кордону, переважно у Могилів-Подільському та окрузі. Проте «географія» розширяється ближче до логістичних центрів. Зокрема Вінниці. Так, 14 червня працівники сектору реагування патрульної поліції викрили підпільний цех з виготовлення фальсифікованої горілки у складських приміщеннях в селі Пултівці Вінницького району.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, під час огляду приміщення вилучені бочки з близько 1 тони спиртовмісної продукції, 70 пластикових пляшок ємністю по 1,5 л, 50 тетрапаків по 3 л,  обладнання для виготовлення алкогольної продукції, пусту тару, корки тощо.

Вирішується питання про накладення арешту на майно.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). До розслідування залучили представників фіскальної служби.  

Макс Мельник

15 червня, 2021