У передмісті Вінниці чоловік обікрав будинок сусіда, поки того не було вдома

Новини Вінниці / У передмісті Вінниці чоловік обікрав будинок сусіда, поки того не було вдома

Вінницькі правоохоронці 3 травня затримали зловмисника, причетного до крадіжки електроінструментів з будинку жителя села Медвеже Вушко. Правопорушником виявився сусід потерпілого. Викрадені речі у затриманого частково вилучені, решту - він встиг продати.

Як повідомляють у Вінницькому райуправлінні поліції, із заявою звернувся 36-річний житель с. Медвеже Вушко. Чоловік повідомив, що протягом останнього тижня не перебував вдома. Скориставшись його відсутністю, з будинку викрали електроінструменти, бензопилу та гайкові ключі.

Слідчо-оперативна група встановила, що у помешкання зловмисник потрапив шляхом підбору ключа до вхідних дверей. Вжитими розшуковими заходами поліцейські протягом кількох годин встановили та затримали особу, причетну до цього злочину.

Ним виявився 54-річний сусід. Його причетність до злочину підтвердили речові докази, вилучені слідчими з місця події, та виявлені у його будинку інструменти потерпілого.

Слідчі готують матеріали для оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка), що передбачає до 8 років позбавлення волі. Правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Поліція перевіряє затриманого на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Макс Мельник

4 травня, 2022