У недільних ДТП на Вінниччині постраждало четверо людей

Новини Вінниці / У недільних ДТП на Вінниччині постраждало четверо людей

Минулої доби на Вінниччині сталося відразу кілька ДТП, в яких постраждало люди. Четверо учасників пригод госпіталізували.

Минулої доби на Вінниччині сталося відразу кілька ДТП, в яких постраждало люди. Чотирьох учасників пригод госпіталізували.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварії сталися в Барському, Бершадському та Мурованокуриловецькому районах.

Так, поблизу с. Наддністрянське Мурованокуриловецького району близько 12.10 не розминулися Renault Kangoo, за кермом автомобіля перебував 36-річний житель м. Дніпро, та вантажівка.

Попередньо встановлено, що водій легковика не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Mercedes-Benz Actros. У результаті автопригоди дніпрянин отримав ушкодження та був госпіталізований до лікарні. 58–річний водій вантажівки, житель Чернівецької області, не постраждав.

Майже одразу - близько 12.30 - у селі Лука–Барська Барського району 48-річний водій автомобіля Chevrolet Niva не надав перевагу в русі та допустив зіткнення  з іномаркою Renault Kadjar, яка рухалась в зустрічному напрямку.

Внаслідок аварії водій Chevrolet та його 41-річна пасажирка з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до райлікарні.

В селі М’якохід Бершадського  району близько 17.00 27–річний водій Daewoo Lanos не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Hyundai Santa FE. Як наслідок постраждав водій першої автівки, його госпіталізовано до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Макс Мельник

4 травня, 2020