У Могилів-Подільському юнак хотів уночі «розвіятися» на поцупленому «Москвичу», але застряг у багнюці

Новини Вінниці / У Могилів-Подільському юнак хотів уночі «розвіятися» на поцупленому «Москвичу», але застряг у багнюці

Сумний і водночас кумедний випадок днями стався у Могиліві-Подільському. Місцевий юнак вночі захотів покататися на автомобілі. Свого легковика у нього не було, тож вирішив у когось «експропріювати». На очі йому потрапив сусідський старенький «Москвич». Двері автівки не були зачинені. Та й завести її було надзвичайно легко, без ключа – натиском на кнопку.

Сумний і водночас кумедний випадок днями стався у Могиліві-Подільському. Місцевий юнак вночі захотів покататися на автомобілі. Свого легковика у нього не було, тож вирішив у когось «експропріювати». На очі йому потрапив сусідський старенький «Москвич». Двері автівки не були зачинені. Та й завести її було надзвичайно легко, без ключа – натиском на кнопку.

Але влаштувати нічне «ралі» хлопцю не вдалося: проїхавши кілька десятків метрів, легковик «автогонщика» застряг у багнюці. Можливо, що через це він й розбив лобове скло поцупленого автомобіля. Хоча згодом, потрапивши в поліцію, запевняв, що не робив цього…

Не знайшовши на подвір’ї свого старого «Москвича», його господар відразу пішов писати заяву у поліцію. Правоохоронці доволі швидко знайшли викрадача. Тепер йому загрожує до 5 років ув’язнення.

Юрій ЯРМОЩУК

Сергій Маламура

30 листопада, 2017