У мерії Вінниці визначаються з майбутнім скель Каспіча

Новини Вінниці / У мерії Вінниці визначаються з майбутнім скель Каспіча

Скелі Каспіча - відомий в Україні скельний масив для тренувань та активного відпочинку, який розташований на півдні Вінниці. Любителі активного відпочинку та звичайні містяни зібрали підписи під петицією до міськради щодо відновлення туристичної привабливості узбережжя Південного Бугу. У мерії відповіли, що питання опрацьовується.

Скелі Каспіча - відомий в Україні скельний масив для тренувань та активного відпочинку, який розташований на півдні Вінниці - на Старому місті. Любителі активного відпочинку та звичайні містяни зібрали підписи під петицією до міськради щодо відновлення туристичної привабливості узбережжя Південного Бугу. У мерії відповіли, що питання опрацьовується.

Нагадаємо, що петиція зібрала 368 підписів при необхідних 350-и. Вінничани запропонували очистити неповторні скелі Каспіча від будівельного сміття та прокласти зручну дорогу до унікального для міста об’єкту.

У мерії відповіли, що питання знаходиться на контролі виконкома міськради та потребує додаткового опрацювання. Коли фахівці приймуть рішення щодо благоустрою території, підписантів додатково проінформують. Тобто над тим, якими мають бути скелі Каспіча, розмірковують.

Олег Верлан

27 квітня, 2018