У мерії Вінниці розповіли про масштабне святкування Дня Європи

Новини Вінниці / У мерії Вінниці розповіли про масштабне святкування Дня Європи

Вже одинадцятий раз у Вінниці відзначатимуть День Європи. 19 травня у центрі міста лунатиме багато музики, виступатимуть різні артисти, відбудуться майстер-класи, масштабний танцювальний флешмоб, у якому братимуть участь 1,5 тис. осіб. Організатори повідомили, що на свято має приїхати співачка Христина Соловій.

Вже одинадцятий раз у Вінниці відзначатимуть День Європи. 19 травня у центрі міста лунатиме багато музики, виступатимуть різні артисти, відбудуться майстер-класи, масштабний танцювальний флешмоб, у якому братимуть участь 1,5 тис. осіб. Організатори повідомили, що на свято має приїхати співачка Христина Соловій. Виступатиме вона ввечері на майдані Незалежності. Цього дня вінничани вперше побачать й виступ столичних волинщиків.

На майдані Незалежності в обідню пору виступатимуть музиканти симфонічного оркестру. Там же має пройти книжкова виставка-ярмарок та чимало інших заходів.
На Соборній розважатимуть містян різні вінницькі творчі колективи. Буде на що подивитися й на інших локаціях – площі Європейській, Майдані Небесної сотні, Центральному парку. До речі, на площі «Ліверпуль» відбудеться концерт, у якому братимуть участь найкращі вінницькі рок-гурти.

 
 

Юрій Ярмощук

4 травня, 2018