У мерії Вінниці повідомили, кому автоматично перерахують субсидію

Новини Вінниці / У мерії Вінниці повідомили, кому автоматично перерахують субсидію

Оформлення субсидій на цей опалювальний період стартує з 16 жовтня. З цього дня здійснюватиметься прийом вінничан, які хочуть її отримати. Як і у минулі роки, на прийом у Прозорі офіси – «Вишенька», що на просп. Космонавтів,30 чи «Старе місто» на вул. Брацлавську, 85 – слід прийти у день й час, що вказані на талоні попереднього запису.

Оформлення субсидій на цей опалювальний період стартує з 16 жовтня. З цього дня здійснюватиметься прийом вінничан, які хочуть її отримати. Як і у минулі роки, на прийом у Прозорі офіси – «Вишенька», що на просп. Космонавтів,30 чи «Старе місто» на вул. Брацлавську, 85 – слід прийти у день й час, що вказані на талоні попереднього запису. Отримати його можна кількома способами: завітавши до Прозорого офісу, записавшись на прийом по телефону – Прозорий офіс «Вишенька» – 50-83-88, 59-90-45, «Старе місто» – 50-86-26, 50-86-64. Або через «Персональний кабінет» на офіційному сайті мерії.

Кому субсидію перерахують автоматично? Ось що з цього приводу повідомляється на сайті мерії Вінниці:

«Зверніть увагу! Тим домогосподарствам, які отримували субсидію в неопалювальний період та домогосподарствам, в яких не відбулося жодних змін щодо складу домогосподарства та членів сімей, - субсидію на опалювальний сезон 2018-2019 рр. буде перераховано автоматично.
Внутрішньо-переміщені особи, громадяни, які орендують (винаймають) житло, а також домогосподарства, в яких є зареєстровані особи, які тимчасово не проживають у житловому приміщенні, мають звернутися з заявою та декларацією на опалювальний сезон».
 

Юрій Ярмощук

6 жовтня, 2018