У мережі з'явилося фото корони, яка дістанеться "Міс Вінниці-2018"

Новини Вінниці / У мережі з'явилося фото корони, яка дістанеться "Міс Вінниці-2018"

Вінничанам показали корону, яку одягне володарка титулу "Міс Вінниця 2018". Більше того ювелірна компанія, яка з першого року проведення конкурсу створює ексклюзивні діадеми для вінницьких красунь, продемонструвала на своїй сторінці у Facebook,як робили її для цьогорічної переможниці.

Вінничанам показали корону, яку одягне володарка титулу "Міс Вінниця 2018". Більше того ювелірна компанія, яка з першого року проведення конкурсу створює ексклюзивні діадеми для вінницьких красунь, продемонструвала на своїй сторінці у Facebook, як робили її для цьогорічної переможниці. Традиційно корона виготовлена зі срібла та прикрашена камінням Сваровскі. 

Нагадаємо, що саме сьогодні, 4 березня, у Вінниці оберуть найкрасивішу дівчину із 16 вінничанок, які претендують звання “Міс Вінниця – 2018”.

Раніше NaПарижі повідомяв, що потрібних 16 фіналісток на участь у "Міс Вінниця 2018" під час першого кастингу так і не обрали.

Під час фіналу глядачів конкурсу розважатимуть вінницькі колективи, а також Pianoboy, який створив наш земляк Дмитро Шуров.

 

Саша Григоровська

4 березня, 2018