У Липовецькому районі пенсіонер-«догхантер» убив собаку на очах дівчинки. Тепер його чекає суд

Новини Вінниці / У Липовецькому районі пенсіонер-«догхантер» убив собаку на очах дівчинки. Тепер його чекає суд

Цей жахливий випадок нещодавно стався в селі Соболівка Липовецького району. Скоєне жахає своєю жорстокістю, безглуздям й зухвалим ставленням до людської моралі. 65-річний місцевий житель убив молотком собаку.

Цей жахливий випадок нещодавно стався в селі Соболівка Липовецького району. Скоєне жахає своєю жорстокістю, безглуздям й зухвалим ставленням до людської моралі. 65-річний місцевий житель убив молотком собаку. Нещасна тварина перед цим потрапила у петлю, заготовлену для неї цим чоловіком.

Жахає й те, що цей показовий «акт розправи» над беззахисною твариною відбувався на очах її господарки – 13-річної дівчинки. Перелякана дитина, хоч і перебувала у шоковому стані, але відразу повідомила поліцію про садиста-односельця.

«Виїхавши за вказаною адресою, група реагування патрульної поліції біля домогосподарства 65-річного чоловіка, на якого вказала дівчинка, виявила мертву тварину. Працівники поліції задокументували протиправні дії зловмисника та опитали свідків події», – зазначив начальник липовецької поліції Павло Дармограй.

Розпочато кримінальне провадження. Проводиться низка експертиз. Сільського «догхантера» чекає суд. За скоєне він може потрапити під арешт на півроку (або до 3 років йому обмежать волю).

Юрій ЯРМОЩУК

Сергій Маламура

20 листопада, 2017