У Літинській громаді поліцейські врятували пенсіонерку

Новини Вінниці / У Літинській громаді поліцейські врятували пенсіонерку

10 липня до правоохоронців Літинської громади надійшло звернення від голови одного з житлових масивів, що літню жительку двоповерхівки вже певний час ніхто не бачив, і вона не виходить на зв'язок із рідними.

Працівники поліції миттєво прибули на місце події та через вікно дістались до помешкання жінки. Як виявилося, вона не могла підвестись та покликати на допомогу через значне погіршення стану здоров’я – пенсіонерка мала порушення мови, оніміння обличчя та частини тіла.

Жінка потребувала негайної медичної допомоги, тому поліцейські одразу викликали швидку допомогу. Зараз врятована пенсіонерка знаходиться під наглядом лікарів, які забезпечують їй необхідне лікування.

В поліції висловили вдячність правоохоронцям групи реагування патрульної поліції Літина – Ігорю Пугачову та Ангеліні Дугіновій – за їхню швидку реакцію і професіоналізм, які врятували життя пенсіонерки.

Ця подія нагадує про важливість пильності та співпраці з правоохоронними органами, що дозволяє своєчасно допомагати тим, хто цього потребує, особливо у випадках, коли мова йде про життя і здоров'я людей.

Михайло Білик

11 липня, 2024