У лікарні помер врятований під час пожежі у «Батерфляї» поблизу Вінниці

Новини Вінниці / У лікарні помер врятований під час пожежі у «Батерфляї» поблизу Вінниці

Другою жертвою нічної пожежі у готельно-ресторанному «Батерфляй», що в с. Садове Літинської громади Вінницького району, став 43-річний чоловік, який вистрибнув у вікно, рятуючись від вогню та диму.

Медичний директор Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги Богдан Трохименко пояснив, що пацієнта доставили у вкрай важкому стані, у медзакладі в нього діагностували пошкодження скелету, закриту черепно-мозкову травму тощо. Його прооперували, тримали на штучній вентиляції легень, проте зусилля медиків виявилися марними.  

Також під час пожежі вистрибнула з вікна корпусу 19-річна дівчина. Вона досі перебуває у важкому, хоча і стабільному, стані в реанімації.

Нагадаємо, вчора, 23 грудня, через пожежу та смерть працівниці оголошено про підозру 46-річній орендарці «Батерфляю». Суд обрав жінці запобіжний захід – домашній арешт. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли мертвою молоду жінку. Як з’ясувалось, загиблою виявилася 21-річна уродженка Криму, яка працювала та проживала у комплексі. Вона вистрибнула з вікна 6-го поверху та отримала смертельні травми.