У Криму вночі атакували російський ракетно-зенітний полк ППО

Новини Вінниці / У Криму вночі атакували російський ракетно-зенітний полк ППО

У тимчасово окупованому Криму атакували російський ракетно-зенітний полк протиповітряних сил поруч із н.п. Оленівка на заході півострова.

Про це повідомляє Astra.

За даними джерел видання, близько 3-ої години ночі було здійснено ракетну атаку по цій базі російських окупантів - удар було завдано по місцю дислокації ракетно-зенітного полку ППО Міноборони РФ. Стверджується, що поранення отримали 17 російських військовослужбовців, а також пошкоджено п'ять автомобілів, і одна з машин уже не підлягає відновленню.

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі національного телемарафона не підтведив, але і не спростував дані про атаку на базу ППО РФ в окупованому Криму цієї ночі. Офіцер закликав дочекатися офіційних повідомлень з цього приводу.

Слід зазначити, що база окупантів біля н.п. Оленівка потрапляє під удар не вперше. Так, нагадаємо, що у Головному управлінні розвідки Міноборони України інформували про знищення там у серпні російської зенітно-ракетної системи С-400 «Тріумф» та іншої ворожої військової техніки.

Олег Верлан

30 жовтня, 2023