У Кремлі зробили цинічну заяву щодо двійників Путіна

Новини Вінниці / У Кремлі зробили цинічну заяву щодо двійників Путіна

Появи Путіна на публіці багато років викликають жвавий інтерес у фахівців з обличь, розвідників, пластичних хірургів тощо. Всі вказують на відмінності та існування кількох «путіних». Підігрівають цікавість до питання двійників російські телеграм-канали, які контролюються ФСБ. Не зміг проігнорувати тему і прессекретар очільник країни-агресорки Д.Пєсков. Втім, його коментар складно оцінювати, пам’ятаючи про його безглузді заяви щодо війни.

«Жодних немає двійників. Щодо роботи, це відноситься до категорії абсурдних качок, які із завидною завзятістю обговорює ціла низка ЗМІ», - сказав речник Кремля.

Існування двійників, за його словами, «нічого, окрім посмішки, це не викликає». Проте Пєсков «обійшов» тему відмінностей обличь «шефа».

Тільки зверніть увагу

Нагадаємо, у 2020 році Путін заявляв, що не використовує двійників. При цьому тоді в розмові з журналістами він зізнався, що в 2000-х завести двійника йому все ж таки пропонували, але він нібито відмовився.

Варто відзначити, що Путіна ловлять на постійних нестиковках у поведінці, які йому не притаманні. Наприклад, замість російського диктатора Володимира Путіна на військовому полігоні під Рязанню в жовтні 2022 року перед об'єктивами фото та відеокамер міг бути його двійник. Також за даними глави ГУР Кирила Буданова у квітні 2023 року окуповані території України відвідував також не справжній Путін. На думку Буданова, у Путіна є не менше трьох двійників. Всім їм для більшої подібності виконували пластичні операції.

До речі, навіть у Китай на зустріч із Сі Цзіньпіном, як вважають російські ТГ-канали, літав двійник.

На цьому фоні слова Пєскова виглядають доволі цинічними.

Олег Верлан

24 жовтня, 2023