У Хмільницькому районі під час пожежі постраждав 69-річний чоловік

Новини Вінниці / У Хмільницькому районі під час пожежі постраждав 69-річний чоловік

Минулої доби на Вінниччині рятувальники стикнулися з низкою пожеж, серед яких найбільш серйозною виявилася пожежа в господарчій споруді в селі Сальник Калинівської громади.

За минулу добу рятувальні служби Вінницької області ліквідували 13 пожеж, з яких 9 сталися на відкритій території, охопивши понад 6 гектарів ґрунту. Горіння зафіксували у Вінницькому, Жмеринському, Гайсинському та Тульчинському районах. Як зазначили у ДСНС, більшість із цих пожеж були викликані необережним поводженням з вогнем.

Окрім того, рятувальники також боролися з трьома пожежами на територіях приватних домоволодінь. Одним із найбільш резонансних випадків стало загоряння господарчої споруди в селі Сальник Калинівської громади Хмільницького району. Під час цієї пожежі 69-річний чоловік отримав травми, однак, завдяки оперативним діям рятувальників, вдалося уникнути більш серйозних наслідків.

Рятувальники ДСНС вкотре звертаються до мешканців Вінниччини з проханням бути уважними та обережними з вогнем, особливо в період високої пожежної небезпеки. Необережність може призвести до серйозних наслідків, як для людей, так і для навколишнього середовища. У разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації, важливо негайно повідомити про це Службу порятунку за номером 101.

Михайло Білик

12 серпня, 2024