У «дивній» трагедії на Вінниччині загинуло двоє людей

Новини Вінниці / У «дивній» трагедії на Вінниччині загинуло двоє людей

Загибель двох людей під час пожежі є доволі рідким явищем для Вінниччині, тим більше ввечері, коли зазвичай люди ще дивляться телевізор. У селі Васютинці Барського району сталася саме така дивна трагедія. Ввечері 11 листопада загорівся будинок, і поки рятувальники добиралися до місця, сусіди знайшли тіла загиблих.

Загибель двох людей під час пожежі є доволі рідким явищем для Вінниччині, тим більше ввечері, коли зазвичай люди ще не сплять, а дивляться телевізор. У селі Васютинці Барського району сталася саме така "дивна" трагедія. Ввечері 11 листопада загорівся будинок, і поки рятувальники добиралися до місця події, сусіди знайшли тіла загиблих.

Наведемо офіційну інформацію від ГУ ДСНС у Вінницькій області. До служби порятунку повідомлення про вогонь надійшло о 19.06. Коли на місце події прибули рятувальники, то з’ясували, що в одній із кімнат будинку сталося загоряння ліжка. Проте ймовірною причиною займання вони вважають порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації приладів пічного опалення.

О 19.32 пожежу було локалізовано, а о 19:40 ліквідовано. Ще до гасіння було відомо про загибель нібито у вогні 61-річного чоловіка та його 30-річної доньки. Їх без ознак життя знайшли місцеві жителі до приїзду четвірки рятувальників.

Хочеться вірити, що у даному випадку відповідні органи не стануть нехтувати судово-медичною експертизою, яка і доведе, що люди загинули саме через вогонь, а не іншим чином, адже складно повірити, що ввечері молода жінка з батьком так рано пішли спати та не відчули, що димить ліжко…

Макс Мельник

12 листопада, 2020