У ДТП на Вінниччині травмувалося троє людей

Новини Вінниці / У ДТП на Вінниччині травмувалося троє людей

Через ДТП ввечері 15 жовтня та вночі 16-го з тілесними ушкодженнями до медичних закладів Вінницької області потрапили двоє водіїв та пішохід. Аварії стались у Вінниці, Гайсинському та Могилів-Подільському районах.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 17.15 у Вінниці автомобіль Ford зіткнувся з мопедом  Honda. У результаті автопригоди 57-річний кермувальник мопеда з тілесними ушкодженнями госпіталізований.

Близько 20.30 неподалік міста Гайсин водій Renault, здійснюючи маневр обгону, створив аварійну обстановку, внаслідок чого кермувальник автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням та зіткнувся з відбійником. З тілесними ушкодженнями 46-річний водій «ВАЗу» потрапив  до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Госпіталізації він не потребував. 

Близько 03.30 у місті Ямпіль на вулиці Свободи внаслідок аварії постраждав пішохід. 21-річний водій Mercedes здійснив наїзд на 22-річного місцевого жителя. Пішоходжа доставлено до медичного закладу.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

16 жовтня, 2021