У ДТП на Вінниччині постраждало троє людей

Новини Вінниці / У ДТП на Вінниччині постраждало троє людей

У Вінниці та неподалік міста 3 листопада одна автівка вїхала в електропору, інша – у зарості, а ще й пішохода травмували. Загалом троє людей потрапили до лікарні.

Як вказують у відділі комунікації поліції Вінниччини, близько 10.05 по вулиці Пирогова в напрямку Сабарівського шосе рухався автомобіль Ford. Водій не впорався з кермуванням та зіткнувся з електроопорою. У результаті аварії 36-річного водія з тілесними ушкодженнями  госпіталізовано.

Інша схожа ДТП майже у той час – о 10.10 – сталася між селами Оленівка та Олександрівка. За попередньою інформацією слідчого, водій BMW не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. З тілесними ушкодженнями його госпіталізовано.

В селі Могилівка близько 19.40 наслідок аварії постраждав пішохід. Попередньо встановлено, що водій «ВАЗа» здійснив наїзд на 38-річного гніванчанина, в результаті чого той потрапив до лікарні.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. 

Макс Мельник

4 листопада, 2021