У День Незалежності вінничани влаштували патріотичний велопарад у вишиванках

Новини Вінниці / У День Незалежності вінничани влаштували патріотичний велопарад у вишиванках

Сьогодні, 24 серпня кільканадцять десятків вінничан вдягнувши вишиванки, взявши із собою українська атрибути та державні стяги організували велопарад. Прикрасили патріотично містяни і свої двоколісні.Символічно, що учасники вело заїзду стартували з головної площі міста – з майдану Незалежності.

Сьогодні, 24 серпня, кільканадцять десятків вінничан, вдягнувши вишиванки і взявши із собою українські атрибути та державні стяги, організували велопарад. Прикрасили патріотично містяни і свої двоколісні засоби пересування.Символічно, що учасники велозаїзду стартували з головної площі міста – з майдану Незалежності.

Організувавшись у колону – вирушили за здалегідь продуманим маршрутом по вулиці Соборній, біля Універмагу– ринку «Урожай», далі проїхалися по вулиці Келецькій – Хмельницькому шосе – Магістратській та Визволення. Фінішували велосипедисти на площі біля колишнього кінотеатру «Росія».

Свій шлях подолали за 40 хвилин. Цього разу до велопараду у вишиванках долучилися як дорослі, так і діти. У Вінниці велосипедисти так відзначають День Незалежності вже вшосте.

На фініші кожен із учасників міг приєднатися до благодійного ярмарку, купивши богрич чи куліш. Усі зібрані кошти підуть на допомогу онкохворим діткам, які перебувають в дитячій обласній лікарні. Крім того, долучитися до плетіння маскувальних сіток для українських військових.