У Чорнобаївці увосьме знищили окупантів. Netflix потрібно випустити серіал, а відьмам Лису гору замінити цим летовищем

Новини Вінниці / У Чорнобаївці увосьме знищили окупантів. Netflix потрібно випустити серіал, а відьмам Лису гору замінити цим летовищем

«Геніальні» стратеги з керівництва «другої армії світу» знову відправили війська та техніку в Чорнобаївку. Тому прогнозовано, що вже увосьме окупанти були розбиті на відомому аеродромі під Херсоном.

У мережі з цього приводу вже запропонували Netflix зняти серіал. Про це написав на своїй сторінці у Facebook колишній міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Треба Netflix задуматись над створенням серіалу «Чорнобаївка». Перший сезон готовий. Сьогодні вийшла 8 серія», – зазначив ексурядовець.

Вже відомо, що сьогодні там ЗСУ вразили боєкомплект «Смерчу», з якого ворог почав обстрілювати Миколаїв.

Як повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович у своєму Facebook. вночі окупанти з району аеродрому в Чорнобаївці гатили «Смерчами» у бік Миколаєва і ЗСУ у відповідь їм «трохи насипали».

«Загалом налякали, але близько 01:30 влучили чітко в боєкомплект «Смерча» і детонацією пошкодило або знищило решту пускових установок», – повідомив Арестович.

На цьому невдачі ворога не скінчилися. Так, удень 22 березня окупанти запустили ракету ППО. Остання пішла вгору, перекинулася і «впала вниз точно на скупчення техніки», розповів радник голови ОП.

Тож, ймовірно, росіяни вже починають самі підтримувати традицію нищення своєї техніки.

«Коротше, Чорнобаївка 7,5. Загалом у мене звернення до українських відьом та відунь. Дівчата, по-перше, так тримати. По-друге, до Лисої гори у вас тепер додалося нове місце для фестивалів», – зіронізував Арестович.

Нагадаємо, раніше NaПарижі зібрав «колекцію» мемів про Чорнобаївку та її рок для загарбників.

Олег Верлан

22 березня, 2022