У чому зустрічати Новий рік? Пір'я, бахрома, глибоке декольте, міні

Новини Вінниці / У чому зустрічати Новий рік? Пір'я, бахрома, глибоке декольте, міні

Для святкування Нового 2022 року ідеально підходить вбрання з пір'ям, бахромою, рукавами-буфами, сукні з фігурними або глибокими декольте, міні, асиметричні, класичні ансамблі, вважають експерти. Гарячих трендів так багато, що кожна модниця зможе підібрати стильний одяг на свій смак.

Експерти з вбрання вже активно дають поради. Вони діляться думками щодо стилю, а це допомагає визначитися, що вдягнути в новорічну ніч.

Пір'я

Досить сміливий тренд, який, втім, може прикрашати стримані та класичні луки. Крім того, практично буде купити пір'я у вигляді декору, який можна відстебнути, зазначило видання Marie Claire.

Головною модною деталлю-2022 пір'я назвала й українська стилістка Зоя Паніна. Вона розповіла в Instagram, що у тренді сукні, кардигани, штани, сорочки, спідниці з пір'ям.

Ще одне втілення тренду – аксесуари, наприклад, пухнасті сумочки.

Паєтки та стрази

Мерехтливе вбрання знову в моді частково завдяки тому, що в 2022 повертаються стильні прийоми 90-х і 00-х. Блискучі сукні, топи, спідниці виглядатимуть дуже ефектно та святково на новорічній вечірці будь-якого формату.

«Чим більше паєток, страз і кристалів – тим краще», – пише Marie Claire.

Стилістка Паніна при цьому опублікувала ідею того, як "дозовано" використовувати паєтки. Наприклад, вибрати сяючу сумочку-клатч і романтичну сукню.

Вирізи та асиметрія

Незвичний крій може зробити оригінальним та ошатним навіть просте однотонне плаття. Цей тренд легко вжився і в повсякденному гардеробі, і вечірньому.

Для святкування Нового року, наприклад, можна підібрати блузку з одним рукавом або сукню з вирізами на талії.

Крім того, в тренді декольте, у тому числі каре та фігурні.

Оксамит, атлас і поєднання різних фактур

Ці тканини чудово виглядають окремо, але можна поєднувати їх разом. Паніна показала, що можна підібрати атласну топ-майку під теплий оксамитовий брючний костюм.

Білизняний стиль

Вечірні вбрання в стилі білизни, як довгі шовкові сукні, модницям радять одягати як на масштабну вечірку, так і на невелике свято.

Навіть якщо костюми в стилі білизни здаються занадто схожими на піжаму, знайти їм застосування можна під час домашнього святкування Нового року-2022.

Згідно з порадами стилістки Паніної, створити святковий настрій вдома може поєднання "звичайного" одягу з яскравими прикрасами.

Бахрома

Вона доречна і в строгих образах, і в яскравих грайливих, а також легко розбавить класику. Наприклад, можна надягнути костюм або комбінезон із блискучою бахромою.

Об'ємні рукави

Рукави-буфи або ліхтарики, як у найкращі часи 80-х, знову повернулися до моди. Вони зроблять будь-яку сукню такою, що виділяється, а також здатні візуально скоригувати фігуру.

Український дизайнер Андре порадив вибрати ошатний одяг: блискучі сукні або костюми, вбрання з пір'ям, акцентні аксесуари.

Додамо, що персональна стилістка з Києва Яна Щебельська на своїй сторінці в Instagram опублікувала добірку новорічних суконь, які використовують трендові прийоми-2022.

Олеся Рудницька

16 грудня, 2021