У Чернівецькому районі через зниклі з кишені гроші чоловік жорстоко побив кохану

Новини Вінниці / У Чернівецькому районі через зниклі з кишені гроші чоловік жорстоко побив кохану

У нашій області знову стався сумний випадок в одній з родин. І знову через горілку. У селі Мазурівка, що в Чернівецькому районі, 33-річний чоловік жорстоко побив 43-річну співмешканку. Нині вона у комі, реаніматологи борються за її життя.

У нашій області знову сталася сумна подія "на побутовому грунті". І знову через горілку. У селі Мазурівка, що в Чернівецькому районі, 33-річний чоловік жорстоко побив 43-річну співмешканку. Нині вона у комі, реаніматологи борються за її життя.

Поліція затримала підозрюваного. Той розповів, що нещодавно повернувся із заробітків. Цю подію вони відзначали вдвох з жінкою. Звісно, не обійшлося без горілки. пісял застіолля чоловік заснув.

Коли прокинувся, то вирішив перевірити власні кишені. Й не знайшов там грошей. Це його надзвичайно обурило. На співмешканку він накинувся з кулаками, вимагаючи сказати, куди поділися кошти. Від ударів в голову жінка втратила свідомість. Коли її було доставлено у лікарню, медики, надавши невідкладну допомогу, не зволікаючи, повідомили правоохоронців. 

На заробітки чоловік не скоро поїде. Утім, працювати йому доведеться, але за колючим дротом. Поліція порушила кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). У виправній колонії він може провести 8 років. Це у тому випадку, якщо потерпіла одужає. Якщо ж з нею щось станеться, то покарання буде більш жорстким. Історія зі зниклими грошима, точніше, де вони поділися, суд не зацікавить. 

Юрій ЯРМОЩУК

Сергій Маламура

27 грудня, 2017