У Чечельнику "Fiat" протаранив стовп, є постраждалі

Новини Вінниці / У Чечельнику "Fiat" протаранив стовп, є постраждалі

Напередодні 8 березня смт Чечельник під час аварії постраждало троє молодих людей,усіх"швидка " доставила до лікарні.ДТП сталося близько17.00 години, водій автомобіля "Fiat" не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та протаранив електроопору.

Напередодні 8 березня у смт Чечельник під час аварії постраждало троє молодих людей. Усіх "швидка" доставила до лікарні. ДТП сталося близько 17.00 години, водій автомобіля "Fiat" не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та протаранив електроопору.

Як наслідок, 34-річний водій іномарки, 31-річний пасажир та 30-річна жінка, яка знаходилися в авто, госпіталізовані. Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, слідчим відділенням поліції відкрито провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Якщо буде доведена вина водія, він може отримати покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.