У Брацлавській громаді на Вінниччині відкрито Алею Слави

Новини Вінниці / У Брацлавській громаді на Вінниччині відкрито Алею Слави

Напередодні Дня Захисників та Захисниць України, 30 вересня, у Брацлавській громаді відбулось відкриття Алеї Слави загиблих Героїв Брацлавщини.

Про це повідомляє Тульчинська районна державна адміністрація.

На відкритті звучали слова вдячності всім тим, хто віддав життя за незалежність Батьківщини.

«На портретах фотографії загиблих Героїв краю, які всміхались кожному, громадянину, який прийшов на урочисте відкриття. А люди сліз не стримували. Кожен усвідомлював ціну, яку платить український народ за свободу. До небес лунали слова «Слава Україні! — Героям слава!».

Хвилиною скорботного мовчання вшанували пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя заради України, заради миру на нашій землі», - йдеться у повідомленні.

Під час відкриття, священнослужитель громади протоієрей Зиновій відслужив заупокійну панахиду та окропив меморіали освяченою водою.

Новини Вінниці / У Брацлавській громаді на Вінниччині відкрито Алею СлавиНовини Вінниці / У Брацлавській громаді на Вінниччині відкрито Алею СлавиНовини Вінниці / У Брацлавській громаді на Вінниччині відкрито Алею СлавиНовини Вінниці / У Брацлавській громаді на Вінниччині відкрито Алею СлавиНовини Вінниці / У Брацлавській громаді на Вінниччині відкрито Алею СлавиНовини Вінниці / У Брацлавській громаді на Вінниччині відкрито Алею СлавиНовини Вінниці / У Брацлавській громаді на Вінниччині відкрито Алею Слави
Олеся Рудницька

1 жовтня, 2023